julgodis mmm

ja då va det dax att göra lite godis till jul, köp inte choklad på willys !!!!! helt värdelös icas egna blockchoklad ska det vara. jag skulle göra bananfudge, men dem blev helt misslyckade pga chokladen, surt. men henke har snart ätit upp dem ändå, god smak men helt smulig konsistens. får köpa ny choklad imon.
kolan blir nog mer mumsig den står o svalnar nu.

i fredags kväll va vi hemma hos fam loord mycket trevligt, kollade på idolfinalen (kevin vann!!!) åt lussekatter , pepparkakor, och drack glögg.

igår lör va inte riktigt henkes o min dag, typ allt vi gjorde blev fel.......tanken från början va att vi skule köpa julklappar men det blev det inget me.skulle skjutsa hans mormor till ett kalas kl 18 men 18.30 ringde hon och undrade vart vi höll hus....pinsamt.  Vi hade tvättid som vi glömde bort,,,
hade tagit upp en fläskfile från frysen men sen skulle vi inte äta den då va vi ändå tvungna att laga till den, och glömmer den i ugnen. skulle se el classico me david, frida o jonathan. när dem kom o ringde på hade vi somnat båda två och va helt groggy.....bara lite av hur fel den dagen blev. det va rån på statoil oxå, en kille me yxa, och nisse kom dit precis när den killen gick ut....läskigt.

idag har vi varit ute på promenad och gick förbi vårt blivande hem..känns så overkligt att vi ska bo där snart, men grymt gutt.

kram kram /Lina

Huvudvärk

Nu är det nog snart dax för mej att besöka någon jag inte besökt på ca 10 år, läkarn....tror att det är en bihålsinflammation pågång, Gissar att man behöver pencillin för sånt, det är liksom täppt i hela huvudet, men går inte att snyta sej och trycker extremt mycket när jag böjer mej ner.inatt va vetekudden min rädding och huvudmassagen jag fick av henke innan han somnade. Bakade ändå lussebullar igår faktiskt henke & jag, det va kul o gott!! Brukar annars alltid baka me Milla men dem är ju i Thailand, så det får bli nästa år i huset!!

sov grymt dåligt i natt pga huvudbärk då.....denna dagen har varit ganska intensiv men väldigt givande! jobb dagis 8-16.30 sen åkte vi på föreläsning i kalmar "skitprat & svaller" den kommer vi nog alla ha nytta av.  hyfsat trött och sliten när jag kom hem, och vad hittar jag då i postfacket, jo ett paket från emmy, hon hade skickat winnerbäck dvd:n såå himla gullig hon är! Det va precis vad jag behövde. lite mat o Lasse gjorde susen så nu är jag pigg , men tyvärr är det ju dax att sova.

Henke jobbar dubbelpass så 48 h på raken,,galen, han kommer hem på fre....så är ensam i mon kväll oxå. jobbar endel så det går nog fint!  men saknar honom nu!!

känns som att jag är en ganska tråkig bloggare, jobb o henke är visst det enda jag skriver om..jaja ska bättra mej är ju fortafarande rookie.

kram o go natt!!

jobb, jobb

Tjena hej va trött jag är......

stor risk att jag somnade tidigt igår,, nää, fattar inte men hur trött jag än är så går jag inte o lägger mej, det blir ju morron så snabbt igen då.....men varje morron blir jag lika arg på mej själv, och även idag. ändå hade jag sovmorron idag, började inte förrän kl 10  körde 2x25 min massage, cyklade hem gjorde lunch-kyckling o bulgur- mmmm sen dagis 12.30 och där va det lite halvkaos i dag, G va sjuk så jag fick ta stängningen oxå sista barnet 16,45....och jag hade flyttat mina kunder till 17,30 H & J . men sista tjejen gick hem 17,17.....lite småstressigt. jag stod ute me henne påklädd och hade släckt och larmat redan när pappan kom, hoppas verkligen att han inte tog illa upp för det. jag hann iaf till friskis. knådade h & j och både verkade nöjda,,,, sen cyklade jag hem och seglade ner på sängen en sväng innan jag tog lite käk.

nu ska vi snart dra igång Höök igen, så man kanske kan somna lite tidigare ikväll..... skönt o träffa darlingen igen!!


milla o danne sitter på flyget till phuket nu.....en liten känsla av avund har jag... denna gråa novemberdag,,,(fast det är dec) jaja det är dem värda några veckor i värmen, kommer hem bruna o fina lagom till jul...

kram o go natt!! /lina

ojojoj

Hej hopp!
Det här trodde jag aldrig, att jag skulle starta upp en blogg. Offentlig dagbok, har aldrig gillat detta ...Men men nu är det gjort får se om det blir nåt me den.

Vart börjar man liksom, sen är det ju naturligt men nu kan ju knappast sammanfatta mina 27 år här lite snabbt o smidigt. Kör väl rakt in i nuet bara. Henke jobbar.....dygn.... är så sega kvällar utan honom, i början kunde jag tycka att det va lite skönt o va själv, men ikväll har jag henke abstinens!

Längtar som en galning och inte till jul utan till 15 jan. Har nämligen redan "fått" den bästa julklappen någonsin ett HUS!! (Eller om man nu vill va negativ,, massa skulder.... men jag väljer helst att va positiv =) ) Alla säger att tiden går så fort nu, men jag tycker typ den står stilla. eller både och, när det gäller huset står den stilla men när det gäller lägenheten så rinner tiden iväg, måste ju städa o röja ut massa skit, så att vi kan ta lite bilder och lägga ut den på blocket. men när man försöker jobba som en tok o fixa fram så mycket pengar som möjligt, för o inte behöva köpa fler pantbev då hinner man aldrig städa.. igår va det 1 advent oxå, lyckades faktiskt få upp stjärna o grejer, o hade tom putsat fönsterna innan, så ikväll är det riktigt mysigt faktiskt. sitter me ett stort glas te o saknar min kära man. ska sova tidigt ikväll har jag bestämt, har blivit alldeles försent på sista tiden, henke har infört en ny vana innan vi ska sova..... måste alltid se lite film, oftast blir det wallander eller beck, men nu har vi hoppat på höök verkar spännande. vi gillar poliser!!

Nä, kul att testa detta, go natt love /lina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0