julgodis mmm

ja då va det dax att göra lite godis till jul, köp inte choklad på willys !!!!! helt värdelös icas egna blockchoklad ska det vara. jag skulle göra bananfudge, men dem blev helt misslyckade pga chokladen, surt. men henke har snart ätit upp dem ändå, god smak men helt smulig konsistens. får köpa ny choklad imon.
kolan blir nog mer mumsig den står o svalnar nu.

i fredags kväll va vi hemma hos fam loord mycket trevligt, kollade på idolfinalen (kevin vann!!!) åt lussekatter , pepparkakor, och drack glögg.

igår lör va inte riktigt henkes o min dag, typ allt vi gjorde blev fel.......tanken från början va att vi skule köpa julklappar men det blev det inget me.skulle skjutsa hans mormor till ett kalas kl 18 men 18.30 ringde hon och undrade vart vi höll hus....pinsamt.  Vi hade tvättid som vi glömde bort,,,
hade tagit upp en fläskfile från frysen men sen skulle vi inte äta den då va vi ändå tvungna att laga till den, och glömmer den i ugnen. skulle se el classico me david, frida o jonathan. när dem kom o ringde på hade vi somnat båda två och va helt groggy.....bara lite av hur fel den dagen blev. det va rån på statoil oxå, en kille me yxa, och nisse kom dit precis när den killen gick ut....läskigt.

idag har vi varit ute på promenad och gick förbi vårt blivande hem..känns så overkligt att vi ska bo där snart, men grymt gutt.

kram kram /Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0